Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

Kadir Aydar’a destek çığ gibi büyüyor!

Kadir Aydar’a destek çığ gibi büyüyor!

Kadir Aydar’a destek çığ gibi büyüyor!

STK BASKANLARI BASKAN AYDAR IÇIN BIR ARAYA GELDI

Ceyhan’in sivil toplum kuruluslari Ceyhan Belediye Baskani Kadir Aydar’a destek vermek için bir araya gelip basin açiklamasi yapti. Ceyhan Ticaret Borsasi’nda gerçeklesen basin toplantisinda; Esnaf Kefalet Kooperatifi, Kent Konseyi, Berberler ve Kuaförler Odasi, Elektrik ve Teknisyenler Odasi, Madeni Sanatkârlar Esnaf Odasi, Agaç ve Hirdavat Esnaf Odasi, Soförler ve Otomobilciler Odasi, Kamyoncular Kooperatifi, Kebapçilar ve Lokantacilar Odasi, Kasaplar Odasi, Bakkallar ve Bayiler Odasi, Manifaturacilar ve Butik Odalar, Ceyhan Ticaret Borsasi, Ceyhanspor Yönetimi, Ceyhan Ticaret Odasi adina; Ceyhan Ticaret Borsasi Meclis Baskani Ali Cem Sandikçi basin açiklamasi yapti.

 

Sivil Toplum Kuruluslari: “Hak, Hukuk, Adalet”

Ali Cem Sandikçi açiklamasinda; Ceyhan Belediye Baskani Kadir Aydar; her kesimden aldigi oyla seçildikten sonra 11 aylik süreçte sehrimize kazandirdigi hizmet ve projeleri, tüm Ceyhan halki tarafindan takdir ve memnuniyetle karsilanmistir. Ceyhan’da bulunan tüm Sivil Toplum Kuruluslari olarak hak, hukuk ve adalet çerçevesinde Ceyhan Belediye Baskani Kadir Aydar’in görevine devamini istiyoruz” ifadelerini kullandi.

MUHTARLAR DESTEK VERDI

Bu arada Ceyhan’in mahalle muhtarlari da Ceyhan Belediyesi’nin önünde basin açiklamasi yaparak Baskan Aydar’a destek verdi. Ceyhan’in 112 mahallesi adina; Muhtarlar Dernegi Ceyhan Subesi yönetim kurulu üyesi ve Azizli Mahalle Muhtari Ergün Menet basin açiklamasi yapti. 

 

Muhtarlar: “Aydar’a Siyasi Yasak Getirilmesini Kabul Etmiyoruz”

Menet açiklamasinda; “Ceyhan halkinin hür iradesiyle 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Ceyhanimizi susadigi hizmete kavusturan, Ceyhan’i görmedigi hizmetle 11 ayda bulusturan ve Ceyhan tarihinin en çok oyunu alan Ceyhan Belediye Baskanimiz Kadir Aydar’a siyasi yasak getirilmeye çalisilmasini kabul etmiyoruz. Bunu tüm kamuoyu bilmelidir ki Ceyhan Belediye Baskanimiz Kadir Aydar hala görevinin basindadir. Biz de Ceyhan’in muhtarlari olarak sizlere sesimizi duyurmak istedik. Ceyhan Belediye Baskanimiz Kadir Aydar hiçbir ayrim yapmadan, herkese esit mesafede durarak 112 mahallenin baskani, herkesin baskani olmustur. Baskanimizin yanindayiz ve su iyi bilinmelidir ki Kadir Baskan yalniz degildir.



  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli